/ af /   Nyheder / 0 Kommentarer

Persondataforordningen

 

Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter (UKFC) håndterer og opbevarer personoplysninger i forbindelse med medlemskab af repræsentantskab, bestyrelse og som aktiv i motionscenter og volleyball. Oplysningerne ligger gemt på vores server, som kun kan tilgås ved brug af en kode. Serveren er desuden placeret i et skab med lås.

Personoplysningerne bliver brugt til registrering af medlemmer, repræsentantskab og bestyrelsesmedlemmer. UKFC deler ikke personoplysninger med andre. UKFC anvender Conventus til administration af medlemmer, hvortil der også kræves en kode. Oplysninger om bestyrelsesmedlemmer og medlemmer af repræsentantskabet opbevares i et dokument på vores server.

I forbindelse med oprettelse af medlemskab gives samtykke til at UKFC må opbevare personoplysninger og bruge situationsbilleder. Situationsbilleder er billeder der viser aktiviteter i centret og som kan bruges i forbindelse med vores hjemmeside. I vores privatlivspolitik, kan der læses mere om, hvordan vi håndterer personoplysninger og billeder.

https://ukfc.dk/privatlivspolitik/

Del indlægget